Bezárás

Pénzintézetek

A Cellum mobilfizetési fejlesztései segítenek új ügyfelek megszerezésében, és a már meglévő ügyfelektől származó bevételek további növelésében.

Legyen szó bármilyen méretű bankról, a nemzetközi trendek és kutatások egyaránt azt támasztják alá, hogy a pénzügyi szektorban a mobilfizetés kulcsfontosságú szerepet fog játszani, a tranzakciók egyre nagyobb arányban történnek majd mobil eszközökön keresztül. Azok a pénzintézetek, amelyek az elsők között ismerik fel a biztonságos mobilfizetésben rejlő lehetőségeket, jelentős piaci versenyelőnyre tehetnek szert. A mobilfizetés bevezetésével, többek között olyan - okostelefonon keresztül is biztonságosan használható - szolgáltatásokat kínálhatnak, mint:

  • A közvetlen átutalás
  • A számlafizetés
  • Az egyenlegfeltöltés
  • A mobilon történő vásárlás
  • A kártya nélküli ATM-szolgáltatások és számos egyéb lehetőségek

Több mint egy évtizede működünk együtt vezető európai pénzintézetekkel, s ennek eredményeként a Cellum Mobile Next mobilfizetési platform egy kipróbált, banki szintű biztonságot kínáló, a világ bármely országában bevezethető, PCI DSS tanúsítvánnyal rendelkező (BASE-24, BIC-ISO) mobilfizetési megoldássá fejlődhetett.

Milyen előnyöket kínál a Cellum Mobile Next:

  • Teljeskörű integráció a már meglévő elszámolási rendszerekbe (pl. FlexCube)
  • Egyedileg márkázható (white-label)
  • Testreszabott üzleti modell
  • Gyors és hatékony implementáció, minimális beruházási igénnyel
Ha szeretne többet megtudni a Cellum pénzintézeteknek fejlesztett megoldásairól,lépjen velünk kapcsolatba


Élen az innovációban

A Cellum folyamatosan új technológiákon dolgozik, hogy innovációival egyre több és több ember számára tegye biztonságosabbá és kényelmesebbé a mobilfizetést.

Legyen ön is MasterPass™ elfogadó!

A Cellum fejlesztésének köszönhetően gyors és könnyű az integráció a MasterCard® fizetési rendszeréhez.

Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba!

Építse be és profitáljon!

A meglévő mobilalkalmazását akár pár nap alatt teljeskörű vásárlási és fizetési platformmá alakíthatja.

További részletekért kattintson ide!

Karrier a Cellumnál

Álláslehetőségek Magyarország egyik legígéretesebb, legdinamikusabban fejlődő pénzügyi technológiai cégénél

A világ élvonalában

A Cellum a mobilfizetési fejlesztések területén a térség piacvezető vállalata. Partnerei között pénzintézetek, távközlési szolgáltatók, kereskedelmi cégek és kormányzati szereplők egyaránt megtalálhatóak. Fejlesztéseivel világszerte egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mobil eszközökön keresztül történő fizetést.

Biztonság megalkuvás nélkül

A Cellum rendszerein keresztül a mobilfizetés biztonságosabb, mint a hagyományos bankkártyás tranzakciók.

További részletekért kattintson ide!

Több mint másfél évtizedes tapasztalat

A Cellum csapata már akkor mobilfizetési megoldásokat fejlesztett, amikor az okostelefon még csak egy okos ötletnek tűnt.

„A Cellum a megfelelő időben, a megfelelő megoldással állt elő. Úgy gondoljuk, hogy a Cellum segítségével teljesebbé tudjuk tenni szolgáltatási portfóliónkat. Azért döntöttünk mellettük, mert az általuk kínált komplex technológia már bizonyítottan, több éve működik kifogástalanul, maximális biztonsággal.”

Adriansyah Adnan Vezérigazgató, PT. Anabatic Technologies

„Ritka, történelmi pillanat előtt állunk, most lehetőségünk van bevezetni Mianmar leginnovatívabb digitális pénzügyi szolgáltatásait és elősegíteni az ország gazdasági növekedését és pénzügyi integrációját. A Cellum kipróbált, biztonságos és rugalmas technológiája kiváló alapot nyújt küldetésünk megvalósításához.”

Tim Scheffmann CEO

„A Cellum csúcstechnológiája magas szintű biztonságot nyújt. Az együttműködésünk kiváló – értékes és megbízható partnerként tartjuk őket számon.”

Szetnics László Business Leader, Mobile and Innovative Payments, MasterCard

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Kóka János, a Cellum Global Zrt. vezérigazgatója elfogadta meghívásunkat szimpóziumunkra. Előadása hasznos és tanulságos volt a résztvevők számára. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy tapasztalatait megosztotta a hallgatósággal.”

Nasita Rani Konferencia-szervező, National Broadband & Cyber Security Symposium

„A Cellummal kötött partnerség nagy lépés egy helyi okostelefon-gyártónak, mint az Evercoss.”

Sony Wangsa Putra Társalapító és operatív igazgató, Evercoss

„Világszerte egyre több példát láthatunk olyan mobilkereskedelmi megoldásokra, amelyek tömeges szinten érnek el sikereket és mutatnak fel értéket. A Cellum története ezek közé tartozik. Lenyűgöző, amit a Cellum a közép-kelet-európai piacon elért, letéve globális terjeszkedésének alapjait.”

Anil Aggarwal Elnök-Vezérigazgató, Money2020

„Az elmúlt pár napban számos mobiltechnológiai megoldást láttam a Money2020 konferencián Las Vegasban, de az egyik legizgalmasabb egy újfajta QR-kód volt. (…) A kód személyi adatokat képes tárolni, és kimondottan személyazonosításra, valamint jegykezelésre találták ki, ahogy megtudtuk Kóka Jánostól, a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő európai cég, a Cellum vezérigazgatójától.”

Chuck Martin A MobileShopTalk rovat szerkesztője, MediaPost

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Cellum megbízható és felhasználóbarát megoldását használva nyújtunk különböző mobiltelefonos vásárlási szolgáltatásokat az ügyfeleink számára.”

Dobó Mátyás Product House igazgató, Magyar Telekom

“Ausztria Közép-Kelet-Európa legnagyobb pénzügyi intézeteinek és kereskedelmi láncainak hazája. Kerestük a megfelelő megoldásokat a pénzügyi technológiai szektorban tevékenykedő ügyfeleink számára. A Cellum képes azt nyújtani, amire szükségük van a távoli mobilfizetéshez és mobilkereskedelemhez.”

Mag. Willi Hemetsberger Partner, Ithuba Capital

„A Cellum technológiájának sokoldalúsága lenyűgöző. A mobilalapú pénzügyi szolgáltatások számára az ASEAN-országokban óriási lehetőségeket rejlenek arra, hogy átalakítsák a helyhez kötött banki modellt és kiterjesszék azt a széles rétegekre.”

Alexander Krefft Partner – Osten, Krefft & Block Ltd.

„A Telenor Magyarország folyamatos innovációival arra törekszik, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa ügyfeleinek. Szeretünk olyan partnerekkel dolgozni, akiknek ugyanezek az értékek fontosak: innováció, rugalmasság és ügyfélközpontúság. A Cellum a Telenor Magyarország egyik legjobb partnere, mivel folyamatosan bizonyítja ezen értékek melletti elkötelezettségét. Stratégiai partnerként együttműködünk a Cellummal Magyarországon és más országokban is.”

Takács Zoltán Digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes, Digitális szolgáltatások divízió – Telenor Magyarország Zrt.

„A Cellum műhelyében nagyszerű dolgok készülnek; a cég gondoskodik az informatikusok következő nemzedékéről – lehetőséget ad legtehetségesebb hallgatóinknak, hogy részt vegyenek közös kutatás-fejlesztési projektjeinkben.”

Dr. Charaf Hassan egyetemi docens, az IKT Kiemelt Kutatási terület vezetője

“Évi százötvenezer látogatót fogadó kulturális központként pontosan tudjuk, hogy az emberek nem szeretnek bonyolult műveletekkel jegyet vásárolni. A Cellum hozzásegíti vendégeinket ahhoz, hogy egyszerűen és biztonságosan vegyenek jegyet okostelefonjukon, és ehhez még bankkártyájukat sem kell maguknál tartaniuk. Szinte egyetlen mozdulat – és már élvezhetik is az előadást. Gyorsaságban és biztonságban a Cellum verhetetlen.”

Kása Zoltán Group Retail Business Development Privates & CRM, Retail Product coordination, Erste Group

“Évi százötvenezer látogatót fogadó kulturális központként pontosan tudjuk, hogy az emberek nem szeretnek bonyolult műveletekkel jegyet vásárolni. A Cellum hozzásegíti vendégeinket ahhoz, hogy egyszerűen és biztonságosan vegyenek jegyet okostelefonjukon, és ehhez még bankkártyájukat sem kell maguknál tartaniuk. Szinte egyetlen mozdulat – és már élvezhetik is az előadást. Gyorsaságban és biztonságban a Cellum verhetetlen.”

Vasák Benedek Kreatív igazgató, A38 Hajó Budapest (a Világ Legjobb Bárja 2012-ben a Lonely Planet szerint)

„A Cellum megoldása ügyfeleinknek új fizetési módot nyújt, nekünk pedig új eszközt ad arra, hogy szolgáltatásaink minőségét ellenőrizzük és biztosítsuk.”

Horváth Csaba Vezérigazgató, Budapest Taxi

Show more

Hírek

A Cellum Global befektetési megállapodást írt alá az indonéz Telkommal
2018. 01. 30.

A Cellum Global stratégiai együttműködési és befektetési megállapodást írt alá kedden Budapesten a Metranettel, Indonézia piacvezető infokommunikációs (ICT) cégcsoportjának, a Telkom Indonesiának leányvállalatával. A Délkelet-ázsiai telekommunikációs óriás kisebbségi tulajdonrészt szerez a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő magyar cégben, és egyben biztosítja a Cellum fintech szolgáltatásainak elterjedését az indonéz piacon.

továbbPDF

A Cellum és a TransferTo együttműködésében új funkciókkal bővülhetnek a mobiltárcák
2017. 12. 18.

Magyarország piacvezető mobilfizetési vállalata, a Cellum, és a határokon átnyúló mobilfizetési hálózatot működtető, szingapúri székhelyű TransferTo stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Ennek eredményeként a Cellum nemzetközi átutalási szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára. A TransferTo rendszerén keresztül több mint 1500 vállalat érhető el világszerte.

továbbPDF

A Cellum és a Telkom stratégiai együttműködést jelentett be
2017. 11. 27.

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Cellum, Magyarország piacvezető mobilfizetési szolgáltatója, és a Metranet, Indonézia vezető távközlési vállalatának, a Telkom cégcsoportnak digitális szolgáltatásokra szakosodott leányvállalata.

továbbPDF

A Talk-A-Bot és a Cellum csevegőbotos fizetést mutatott be San Franciscóban
2017. 09. 26.

A San Franciscóban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval és a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

továbbPDF

A Cellum számokban

0%

visszaélési


ráta

6

működő


mobiltárca

17

év


tapasztalat

1000 +

bekötött


kereskedő

450 000 +

mérnökóra

22 000 000 +

biztonságos tranzakció


évente

100 000 000+

tranzakció összesen


az indulás óta

225 000 000+

EUR árbevétel összesen


az indulás óta

Stratégiai PartnerekBezárás
Close