Bezárás

Mobilszolgáltatók

A Cellum egyedileg márkázható (white-label) mobilfizetési megoldásaival a mobilszolgáltatók új értékesítési lehetőséghez jutnak, növelhetik bevételeiket, ügyfeleik számát és előfizetőik hűségét.

Magyar sajtó:

Több mint tíz év tapasztalattal a háta mögött a Cellum tudja, hogyan válhatnak a mobilfizetési megoldások a telekommunikációs szolgáltatók számára érték- és bevételnövelő eszközzé. Az egyedileg márkázható, okostelefonon működő fizetési rendszerek növelik a felhasználónkénti bevételt, javítják az ügyfélmegtartási rátát, egyúttal lehetőséget teremtenek új ügyfelek elérésére, különösen a technológia iránt fogékonyabb, fiatalabb célcsoportokban.

A Cellum Mobile Next egy olyan komplex, biztonságos mobilfizetési rendszer, amely bármilyen mobil eszközzel és hálózattal kompatibilis. A felhasználók telepítik az okostelefonra a szolgáltató mobilfizetési megoldását, amely a Cellum Mobile Next rendszerben működve a mobilfizetés minden területét lefedi:

 • Számlafizetés
 • Webes vásárlás
 • Egyenlegfeltöltés
 • Közvetlen átutalás
 • Mobilon történő vásárlás
 • Kártya nélküli ATM-szolgáltatások

A rendszer kiválóan alkalmas már létező NFC-alapú megoldások kiegészítésére mobilfizetési funkciókkal.

Milyen előnyöket kínál a Cellum Mobile Next?

 • Testreszabható üzleti modell
 • Gyors és hatékony implementáció, minimális beruházási igény
 • Zökkenőmentes integrálhatóság a már meglévő egyenlegkezelő alkalmazásokba
 • Uniformizálható tranzakció-kezelő platform, amely összeköti a szolgáltató rendszerét, a kereskedő rendszerét, az ügyfelet, és szükség szerint az ügyfél bankját
 • Kulcsrakész ügyfélkapcsolati interfész, ami gyorsan integrálható a szolgáltató ügyféloldali rendszereibe
Ha szeretne többet megtudni a Cellum mobilszolgáltatóknak fejlesztett megoldásairól,lépjen velünk kapcsolatba


Élen az innovációban

A Cellum folyamatosan új technológiákon dolgozik, hogy innovációival egyre több és több ember számára tegye biztonságosabbá és kényelmesebbé a mobilfizetést.

Legyen ön is MasterPass™ elfogadó!

A Cellum fejlesztésének köszönhetően gyors és könnyű az integráció a MasterCard® fizetési rendszeréhez.

Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba!

Építse be és profitáljon!

A meglévő mobilalkalmazását akár pár nap alatt teljeskörű vásárlási és fizetési platformmá alakíthatja.

További részletekért kattintson ide!

Karrier a Cellumnál

Álláslehetőségek Magyarország egyik legígéretesebb, legdinamikusabban fejlődő pénzügyi technológiai cégénél

A világ élvonalában

A Cellum a mobilfizetési fejlesztések területén a térség piacvezető vállalata. Partnerei között pénzintézetek, távközlési szolgáltatók, kereskedelmi cégek és kormányzati szereplők egyaránt megtalálhatóak. Fejlesztéseivel világszerte egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mobil eszközökön keresztül történő fizetést.

Biztonság megalkuvás nélkül

A Cellum rendszerein keresztül a mobilfizetés biztonságosabb, mint a hagyományos bankkártyás tranzakciók.

További részletekért kattintson ide!

Több mint másfél évtizedes tapasztalat

A Cellum csapata már akkor mobilfizetési megoldásokat fejlesztett, amikor az okostelefon még csak egy okos ötletnek tűnt.

Cellum Mobile Next

Legfőbb termékünk a Cellum Mobile Next: egy teljeskörű, távoli mobilfizetési rendszer, amely bármely okostelefont biztonságos, virtuális fizetőterminállá, pénztárcává változtatja, képessé teszi pénzügyi tranzakciók bonyolítására, legyen szó bankkártyás vagy a telefonegyenleg terhére történő fizetésről, vagy hűségkártyák és kuponok kezeléséről.

A Cellum Mobile Next rendszer a világ bármely országában elérhető, sajátmárkás szolgáltatásként bevezethető, banki szintű biztonságot nyújt, és rendkívül sokoldalúan használható.

„A Cellum a megfelelő időben, a megfelelő megoldással állt elő. Úgy gondoljuk, hogy a Cellum segítségével teljesebbé tudjuk tenni szolgáltatási portfóliónkat. Azért döntöttünk mellettük, mert az általuk kínált komplex technológia már bizonyítottan, több éve működik kifogástalanul, maximális biztonsággal.”

Adriansyah Adnan Vezérigazgató, PT. Anabatic Technologies

„Ritka, történelmi pillanat előtt állunk, most lehetőségünk van bevezetni Mianmar leginnovatívabb digitális pénzügyi szolgáltatásait és elősegíteni az ország gazdasági növekedését és pénzügyi integrációját. A Cellum kipróbált, biztonságos és rugalmas technológiája kiváló alapot nyújt küldetésünk megvalósításához.”

Tim Scheffmann CEO

„A Cellum csúcstechnológiája magas szintű biztonságot nyújt. Az együttműködésünk kiváló – értékes és megbízható partnerként tartjuk őket számon.”

Szetnics László Business Leader, Mobile and Innovative Payments, MasterCard

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Kóka János, a Cellum Global Zrt. vezérigazgatója elfogadta meghívásunkat szimpóziumunkra. Előadása hasznos és tanulságos volt a résztvevők számára. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy tapasztalatait megosztotta a hallgatósággal.”

Nasita Rani Konferencia-szervező, National Broadband & Cyber Security Symposium

„A Cellummal kötött partnerség nagy lépés egy helyi okostelefon-gyártónak, mint az Evercoss.”

Sony Wangsa Putra Társalapító és operatív igazgató, Evercoss

„Világszerte egyre több példát láthatunk olyan mobilkereskedelmi megoldásokra, amelyek tömeges szinten érnek el sikereket és mutatnak fel értéket. A Cellum története ezek közé tartozik. Lenyűgöző, amit a Cellum a közép-kelet-európai piacon elért, letéve globális terjeszkedésének alapjait.”

Anil Aggarwal Elnök-Vezérigazgató, Money2020

„Az elmúlt pár napban számos mobiltechnológiai megoldást láttam a Money2020 konferencián Las Vegasban, de az egyik legizgalmasabb egy újfajta QR-kód volt. (…) A kód személyi adatokat képes tárolni, és kimondottan személyazonosításra, valamint jegykezelésre találták ki, ahogy megtudtuk Kóka Jánostól, a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő európai cég, a Cellum vezérigazgatójától.”

Chuck Martin A MobileShopTalk rovat szerkesztője, MediaPost

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Cellum megbízható és felhasználóbarát megoldását használva nyújtunk különböző mobiltelefonos vásárlási szolgáltatásokat az ügyfeleink számára.”

Dobó Mátyás Product House igazgató, Magyar Telekom

“Ausztria Közép-Kelet-Európa legnagyobb pénzügyi intézeteinek és kereskedelmi láncainak hazája. Kerestük a megfelelő megoldásokat a pénzügyi technológiai szektorban tevékenykedő ügyfeleink számára. A Cellum képes azt nyújtani, amire szükségük van a távoli mobilfizetéshez és mobilkereskedelemhez.”

Mag. Willi Hemetsberger Partner, Ithuba Capital

„A Cellum technológiájának sokoldalúsága lenyűgöző. A mobilalapú pénzügyi szolgáltatások számára az ASEAN-országokban óriási lehetőségeket rejlenek arra, hogy átalakítsák a helyhez kötött banki modellt és kiterjesszék azt a széles rétegekre.”

Alexander Krefft Partner – Osten, Krefft & Block Ltd.

„A Telenor Magyarország folyamatos innovációival arra törekszik, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa ügyfeleinek. Szeretünk olyan partnerekkel dolgozni, akiknek ugyanezek az értékek fontosak: innováció, rugalmasság és ügyfélközpontúság. A Cellum a Telenor Magyarország egyik legjobb partnere, mivel folyamatosan bizonyítja ezen értékek melletti elkötelezettségét. Stratégiai partnerként együttműködünk a Cellummal Magyarországon és más országokban is.”

Takács Zoltán Digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes, Digitális szolgáltatások divízió – Telenor Magyarország Zrt.

„A Cellum műhelyében nagyszerű dolgok készülnek; a cég gondoskodik az informatikusok következő nemzedékéről – lehetőséget ad legtehetségesebb hallgatóinknak, hogy részt vegyenek közös kutatás-fejlesztési projektjeinkben.”

Dr. Charaf Hassan egyetemi docens, az IKT Kiemelt Kutatási terület vezetője

“Évi százötvenezer látogatót fogadó kulturális központként pontosan tudjuk, hogy az emberek nem szeretnek bonyolult műveletekkel jegyet vásárolni. A Cellum hozzásegíti vendégeinket ahhoz, hogy egyszerűen és biztonságosan vegyenek jegyet okostelefonjukon, és ehhez még bankkártyájukat sem kell maguknál tartaniuk. Szinte egyetlen mozdulat – és már élvezhetik is az előadást. Gyorsaságban és biztonságban a Cellum verhetetlen.”

Kása Zoltán Group Retail Business Development Privates & CRM, Retail Product coordination, Erste Group

“Évi százötvenezer látogatót fogadó kulturális központként pontosan tudjuk, hogy az emberek nem szeretnek bonyolult műveletekkel jegyet vásárolni. A Cellum hozzásegíti vendégeinket ahhoz, hogy egyszerűen és biztonságosan vegyenek jegyet okostelefonjukon, és ehhez még bankkártyájukat sem kell maguknál tartaniuk. Szinte egyetlen mozdulat – és már élvezhetik is az előadást. Gyorsaságban és biztonságban a Cellum verhetetlen.”

Vasák Benedek Kreatív igazgató, A38 Hajó Budapest (a Világ Legjobb Bárja 2012-ben a Lonely Planet szerint)

„A Cellum megoldása ügyfeleinknek új fizetési módot nyújt, nekünk pedig új eszközt ad arra, hogy szolgáltatásaink minőségét ellenőrizzük és biztosítsuk.”

Horváth Csaba Vezérigazgató, Budapest Taxi

Show more

Hírek

A Cellum új technológiával teszi elérhetőbbé a pénzügyi szolgáltatásokat
2017. 04. 05.

Az idei SMART konferencián a Cellum egy új megoldást mutatott be, amelynek célja, hogy olyan emberek is használhassanak digitális pénzügyi szolgáltatásokat, akik nem rendelkeznek bankszámlával. A Connected Card nevű megoldás feltöltéses (ún. prepaid) kártyákat használ, és segítségével a felhasználók gyorsan és biztonságosan vásárolhatnak internetes áruházakban, végezhetnek egyérintéses fizetést boltokban, valamint küldhetnek pénzt közvetlenül más felhasználóknak.

továbbPDF

A Cellum operatív vezérigazgató-helyettese a SMART 2017-en
2017. 03. 30.

Április 5-én a Cellum operatív vezérigazgató-helyettese, Garamhegyi Ábel előad a SMART 2017 konferencián. Előadásának témája a prepaid pénzügyi termékek hasznosítása a pénzügyi technológiában. Részletek: smartconference.hu

A Cellum MagyarBrands elismerést kapott
2017. 03. 09.

A MagyarBrands program keretében a Cellum megkapta az Innovatív Márka címet. A minősítést független szakértőkből álló bizottság döntése alapján ítélték nekünk. Az oklevél megtekintéséhez kattintson a "Tovább" gombra!

továbbPDF

Az indonéz Finnet a Cellumot választotta mobilfizetési partneréül
2017. 02. 27.

Indonézia vezető elektronikus fizetési szolgáltatója és a Telkom Csoport tagja, a Finnet megállapodást írt alá a magyar Cellummal a barcelonai Mobile World Congress első napján. A Finnet a Cellum Mobile Next nevű tranzakciós platformot választotta a hamarosan bevezetendő mobilfizetési és -vásárlási szolgáltatásaihoz.

továbbPDF

A Cellum számokban

0%

visszaélési


ráta

6

működő


mobiltárca

15

év


tapasztalat

1000 +

bekötött


kereskedő

350 000 +

mérnökóra

1 800 000 +

biztonságos tranzakció


havonta

100 000 000+

tranzakció összesen


az indulás óta

225 000 000+

EUR árbevétel összesen


az indulás óta

Stratégiai PartnerekBezárás
Close