Cellum Mobile Next

Legfőbb termékünk a Cellum Mobile Next: egy teljeskörű, távoli mobilfizetési rendszer, amely bármely okostelefont biztonságos, virtuális fizetőterminállá, pénztárcává változtatja, képessé teszi pénzügyi tranzakciók bonyolítására, legyen szó bankkártyás vagy a telefonegyenleg terhére történő fizetésről, vagy hűségkártyák és kuponok kezeléséről.

A Cellum Mobile Next rendszer a világ bármely országában elérhető, sajátmárkás szolgáltatásként bevezethető, banki szintű biztonságot nyújt, és rendkívül sokoldalúan használható.

 • QR-kódos vásárlás

  A Cellum mobilvásárlási megoldásával kihasználható az impulzivitás ereje: a QR-kódok reklámplakátokra és katalógusokba is elhelyezhetők, így a vásárlók azt lefotózva azonnal megvehetik a kiszemelt árukat. A mobilfizetés egyik legfigyelemreméltóbb és legkiemelkedőbb felhasználási területe a mobilkereskedelem, amivel a hirdetési felület azonnali értékesítési felületté is válik, új eladási csatornát és a vásárlási szokások megismerésének lehetőséget nyitva meg a kereskedők számára.

 • Online fizetés

  Az online kereskedelem biztonságosabbá és egyszerűbbé válhat a Cellum Mobile Nexttel. A megoldást használva a vásárlóknak nem kell megadniuk a bankkártyaadataikat a webshopban, elég a telefonszám begépelése. Ez így nemcsak egyszerűbb és kényelmesebb, de jóval biztonságosabb megoldásnak is számít. A kereskedők emellett hűség- és kupon-programjaikat is integrálhatják a rendszerbe.

 • MasterPass™ fizetés

  Hozzáférést biztosítunk a MasterCard nemzetközi digitális platformjához, amellyel világszerte több tízezer webáruházban lehet fizetni. A Cellum megoldásával akár már létező alkalmazások is kibővíthetők MasterPass funkcióval. Továbbá hivatalos partnerként a kereskedők bekötését is elvégezzük, amihez egyedülálló szoftveres eszközt (SDK) nyújtunk – segítségével csupán pár hét alatt elvégezhető a teljes folyamat.
  Lépjen velünk kapcsolatba!

 • Plug and Pay SDK

  Külsős fejlesztésű mobilalkalmazások is használhatják a Cellum biztonságos platformját a szoftverfejlesztői csomagunk (SDK) segítségével. Akár pár nap alatt beépíthető a nemzetközi kártyaelfogadási funkció; az integrációt teljeskörű dokumentációval, példakóddal és technikai támogatással segítjük.
  További információ

 • Számlafizetés

  A számlán elhelyezett QR-kód segítségével a felhasználók bárhonnan, bármikor, kényelmesen és biztonságosan fizethetik be számláikat. Ezen kívül további előnyöket is élvezhetnek: azonnali visszaigazolást kapnak a tranzakcióról, valamint küldhető a telefonra egyéni értesítés is a közelgő fizetési határidőkről. A szolgáltatók számára ez a megoldás csökkenti a tranzakciós költségeket és a késedelmes befizetések számát.

 • Egyenlegfeltöltés

  A Cellum Mobile Next lehetővé teszi különböző egyenlegek és kártyák (telefon, taxikártya, stb.) azonnali, egyszerű és biztonságos feltöltését a telefonkészüléken keresztül. Nincs szükség készpénzre, netbankra, csekkekre, sorban állásra: a feltöltés bárhonnan, bármikor, néhány kattintással megoldható, kizárólag a telefon használatával. A felhasználóknak nyújtott kényelmen kívül ez a megoldás csökkenti a mobilszolgáltatók tranzakciós költségeit, miközben egy új, kihagyhatatlan értékesítési csatornát nyit.

 • Adománygyűjtés

  A Cellum QR-kódon alapuló technológiája az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás kisösszegű adományok azonnali küldésére. A felhasználó egyszerűen beszkenneli a QR kódot - ami megjelenhet plakáton, szórólapon, interneten vagy akár a Facebookon is - és pár kattintással el is küldhető a kívánt adomány összege kizárólag a telefon segítségével.

 • Közvetlen átutalás

  A Cellum Mobile Next közvetlen átutalás (peer-to-peer) funkciója egyszerű és biztonságos megoldást kínál a pénzátutalásra. Alacsony költségű és készpénzmentes tranzakciókat hajthatnak végre egymás közt a banki szolgáltatásokkal, saját számlával nem rendelkező vagy azokat nem kedvelő felhasználók is.

 • Bolti fizetés

  Az olyan élethelyzetekben, ahol a kártyabirtokos és a kereskedő személyesen jelen van a tranzakciónál (pl. taxi, bolti vásárlás), felmerül a bankkártya fizikai átadásával járó kockázat. A Cellum Mobile Nextre épülő megoldás ezt a lépést szükségtelenné teszi és a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a vevő számára, miközben a kereskedő egy fejlett minőségbiztosítási és adatbányászati eszközhöz jut.

 • Autópályadíj

  Magyarországon a Cellum megoldását használva vásárolhatunk SMS-ben autópálya-matricát a mobilszámlánk terhére. Az autósok csupán begépelik rendszámukat, kiválasztják a kívánt e-matrica típusát és az üzenet jóváhagyásával már meg is vásárolták a matricát.

 • Parkolás

  Mind telefonos alkalmazásba beépítve, mind pedig SMS-alapú megoldásként a Cellum Mobile Next lehetővé teszi a parkolási díjak kifizetését telefonkészülék segítségével, miközben a parkolási adatok követhetővé válnak. A Cellum megoldása Magyarországon közel egy évtizede működik, mára az ország teljes területét lefedi.

 • Belépőjegyek

  A Cellum technológiájával a látogatók okostelefonjuk segítségével sorban állás nélkül, néhány kattintással vásárolhatnak jegyet koncertekre, mozifilmekre vagy más rendezvényekre, ezáltal az értékesítők spórolhatnak a jegykezelési költségeken, egyúttal hasznos adatokhoz juthatnak vásárlóik szokásairól. A biztonság fokozható a Cellum mozgó QR-kódjának használatával.

 • Tömegközlekedés

  A Cellum QR-kódon alapuló technológiájával a tömegközlekedési vállalatok drasztikusan csökkenthetik a menetjegyvásárláshoz szükséges várakozási időt és a készpénzkezelési költséget. A megoldás, ami jelenleg egy európai fővárosban kivitelezés alatt áll, fejlett adatbányászati lehetőséget kínál, és könnyedén integrálható a szolgáltatók már meglévő rendszerébe.

 • Lottó

  Mobilfizetési megoldásokat kínálunk szerencsejátékkal és fogadásokkal foglalkozó vállalatok számára. A Cellum rendszerét használva a játékosok telefonkészülékükön keresztül vásárolhatnak lottót, sorsjegyet, vagy köthetnek fogadásokat.

Cellum Plug and Pay

A Cellum Plug and Pay szolgáltatáscsomag keretében egy SDK-t kínálunk, ami ugyanarra az élvonalbeli fizetési motorra épül, ami a cég által a világ számos piacvezető pénzügyi és mobilszolgáltatója számára fejlesztett mobiltárcákat hajtja.

A Plug and Pay csomag szerves része a Split Secret kártyatár, ami egy szabadalmaztatott tokenizációs és adattördelési eljárást használva biztonságosan képes tárolni a bankkártyaadatokat. A rendszer RSA és AES titkosítást használva kínál banki szintű biztonságot, egy PCI-DSS 3 megfelelőségű háttérrendszerhez kapcsolódik, és sokévnyi éles üzem után is teljesen visszaélésmentesen működik.

további információ
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább
 • Letöltések

  A Cellum által fejlesztett különböző végfelhasználói alkalmazások letölthetők az összes piacvezető online app-áruházból.

  tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább


Bezárás
Close