Mivel foglalkozunk?

A Cellum átfogó mobilfizetési megoldásokat kínál partnereinek, többek között bankoknak, mobiltelefon-szolgáltatóknak, kereskedőknek, web-áruházaknak, közlekedési vállalatoknak, közműcégeknek és állami szereplőknek.

A legfőbb termékünk, a Cellum Mobile Next egy banki biztonsági szintet kínáló mobiltranzakciós platform, ami bármilyen regisztrált fizetőeszközről képes tranzakciókat bonyolítani, bármilyen típusú telefonkészülékkel működik, és különböző használati eseteknek széles és egyre növekvő körét fedi le.

A Cellum megoldásai világszerte elérhetőek márkázható (white label) termékként. Gyors implementációt és a már meglévő megoldásokkal való zökkenőmentes integrációt kínálunk, minimális beruházási igény mellett. Rugalmas, testre szabható, minden egyedi igényt kielégítő üzleti modellel várjuk partnereinket.

A Cellum márkázható termékét már számos rangos partnerünk bevezette a saját neve alatt:
A MasterCard™ Mobile 2011-ben került bevezetésre; az első mobiltárca, ami a Cellum technológiájára épült. A CellumPay 2012-ben a bolgár piac számára, egy helyi mobilszolgáltatóval együttműködve készült. Az Erste MobilePay 2014-ben indult; Magyarország első mobiltárcája, ami pénzküldési és GPS-alapú parkolási funkciót kínál. Az OTPay 2014-ben indult el; Magyarország piacvezető bankja számára készült és egyben Európa első MasterPass-kompatibilis mobiltárcája. A Mobile Credit Card 2014-ben indult; Thaiföld első komplex mobiltárcája, ami a PaysBuy, a Telenor helyi leányvállalata számára készült. A Telenor Wallet 2014-ben indult; lehetővé tesz mind NFC-s, mind távoli fizetést.

 • Termékek

  A legfőbb termékünk, a Cellum Mobile Next egy komplett távoli mobilfizetési rendszer, ami bármilyen regisztrált fizetőeszközről képes tranzakciókat bonyolítani, bármilyen típusú telefonkészülékkel működik, és különböző használati eseteknek széles és egyre növekvő körét fedi le.

  tovább
 • Esettanulmányok

  A Cellum nem egy próbaüzem, egy kísérlet vagy egy elméleti megoldás. Tizennyolc év tapasztalat áll mögöttünk, számtalan sikeresen kipróbált és működő szolgáltatással. Az esettanulmányaink betekintést nyújtanak abba, miként működnek mobilfizetési szolgáltatásaink a való életben.

  tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább


Bezárás
Close