Eltört Titok - Az eltárolt kártyaadatok jelentette kockázat megszüntetése

Bár az e-kereskedelem évek óta látványosan virágzik, ezzel párhuzamosan megszaporodott a bankkártyaadatokkal történő visszaélések száma is. A mobilbiztonság területén szerzett több mint 17 éves tapasztalatával a Cellum egyedülálló betekintést kínál a hatékony védekezés lehetőségeibe. Töltse le ezt a tanulmányt és tudjon meg többet arról, hogy hogyan segít a mobilfizetés a visszaélések elleni küzdelemben.

tovább

Showtime - Mozijegy vásárlása Thaiföldön (esettanulmány)

A Mobile Credit Card alkalmazás Thaiföld első többfunkciós mobiltárcája, amely 3-D Secure biztonsággal ellátott tranzakciókat tesz lehetővé. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik mozijegyek vásárlására közvetlenül a telefonon. Töltse le ezt az esettanulmányt és tudjon meg többet a megoldásról!

tovább

Mobilfizetés a budapesti taxikban (esettanulmány)

2012-ben került bevezetésre az egyik legnagyobb budapesti taxitársaságnál az a QR-kódot használó mobilfizetési megoldás, ami a Cellum technológiájára épül. Töltse le ezt az esettanulmányt, és ismerje meg, milyen tapasztalatokkal működik a mobilfizetés a Budapest Taxi kocsijaiban.

tovább

BLE, NFC, QR? Te jó ég!

Miközben a különféle kereskedők egyre újabb innovatív vásárlási és fizetési megoldásokat kínálnak vásárlóik számára, maguk a technológiák gyakran képezik félreértés vagy zavar tárgyát. Töltse le ezt az infografikát, aminek segítségével elmagyarázzuk, mik a fő különbségek a legszélesebb körben használt technológiák között.

tovább

A mobilfizetés 2015-ben (Infografika)

2013-as infografikánkon átfogó képet adtunk azokról a már létező mobilfizetési technológiákról, amelyek az elkövetkező pár évben átalakították a fogyasztók életét. Tekintse meg, hogyan láttuk a közeli jövőt 2013-ban - jóslataink jelentős része valóra vált.

tovább

Mobilos adományozás

Az adományozás kulcsa az impulzus ereje: hiába meggyőző egy támogatásra buzdító plakát, ha hazaérve számlaszámot kell keresgélni, netbankba belépni. Ebből az esettanulmányból megtudhatja, hogyan nyújt ideális megoldást az adományozás problematikájára a QR-kód alapú mobilfizetés.

tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.