BLE, NFC, QR? Te jó ég!


Míg a mobilfizetés üzleti előnyei egyre többek számára válik érthetővé, a különböző felhasználási lehetőségeket biztosító technológiák esetében gyakran támadnak félreértések. Ez a Cellum által készített infografika segít megérteni, mik a fő különbségek a mobilfizetéshez és -kereskedelemhez kapcsolódó legnépszerűbb technológiák - BLE-jeladók, NFC-címkék és QR-kódok - között. Töltse le és megtudhatja: Melyik technológiának mi a legfőbb felhasználási módja? Melyikhez milyen felhasználói beavatkozásra, áramforrásra, illetve fizikai közelségre van szükség? Milyen költségeik vannak?A „Letöltés” gombra való kattintással ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cellum Global Zrt. hírlevélküldés, valamint üzleti megkeresés céljából kezelje az ön személyes adatait. Adatai törlését bármikor kérheti. További információkért kérjük, olvassa el a lap alján található Adatkezelési alapelveinket.

 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.