Eltört Titok - Az eltárolt kártyaadatok jelentette kockázat megszüntetése


A közelmúltban világszerte több nagy kereskedőt is komoly támadás ért, ami rávilágított az értékesítési pontokat kiszolgáló rendszerek sérülékenységére. Ugyanakkor hasonlóan nagy veszélyt jelent, hogy egyes online kereskedők eltárolják vásárlóik kártyaadatait. Ez a tanulmány bemutatja, hogyan oldható meg ez a probléma, így többek között: hogyan mentesíti a mobilfizetés a kereskedőt a vásárlók fizetési adatainak tárolása alól; hogyan növeli általánosságban a fizetések biztonságát az ún. tokenizáció; hogyan valósít meg a Cellum banki szintű biztonságot a szolgáltatásain belül.A „Letöltés” gombra való kattintással ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cellum Global Zrt. hírlevélküldés, valamint üzleti megkeresés céljából kezelje az ön személyes adatait. Adatai törlését bármikor kérheti. További információkért kérjük, olvassa el a lap alján található Adatkezelési alapelveinket.

 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.