Mobilfizetés a budapesti taxikban (esettanulmány)


A mobilfizetés egyik legjobb felhasználási módja a taxiknál van. 2012-ben került bevezetésre az egyik legnagyobb budapesti taxitársaságnál az a QR-kódot használó mobilfizetési megoldás, ami a Cellum technológiájára épül. Töltse le ezt az esettanulmányt, és tudjon meg többet a technológiáról, így: Kinek miért éri meg a mobilfizetés? Milyen megoldásra váró kérdések vannak? Mi a hosszútávú siker titka?A „Letöltés” gombra való kattintással ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cellum Global Zrt. hírlevélküldés, valamint üzleti megkeresés céljából kezelje az ön személyes adatait. Adatai törlését bármikor kérheti. További információkért kérjük, olvassa el a lap alján található Adatkezelési alapelveinket.

 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.