Showtime - Mozijegy vásárlása Thaiföldön (esettanulmány)


A Mobile Credit Card alkalmazás egy 3-D Secure kártyás tranzakciókat lehetővé tevő mobiltárca, amit a Cellum a Telenor thaiföldi leányvállalata számára fejlesztett ki. A 2014. szeptemberében elindult szolgáltatás számos funkciót kínál a felhasználók számára, ezek egyike a készüléken keresztüli, natív környezetben történő mozijegyvásárlás.
Töltse le ezt az esettanulmányt és tudjon meg többet: a megoldás hátteréről; a jegyfoglalás folyamatáról; a fizetési folyamatról.A „Letöltés” gombra való kattintással ön hozzájárul ahhoz, hogy a Cellum Global Zrt. hírlevélküldés, valamint üzleti megkeresés céljából kezelje az ön személyes adatait. Adatai törlését bármikor kérheti. További információkért kérjük, olvassa el a lap alján található Adatkezelési alapelveinket.

 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább
 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.