• Cellum Mobile Next

  felhőalapú mobiltranzakciós platform

  részletek
 • Cellum Mobile Wallet

  márkázható okostelefonos alkalmazás

  részletek
 • Cellum Plug&Pay

  bővítmény meglévő alkalmazásokhoz

  részletek

 • QR-kódos vásárlás

  Egy QR-kód hozzáadásával bármilyen reklámfelület azonnali értékesítési csatornává változtatható. A felhasználók a mobilalkalmazással beolvashatják a QR-kódot és azonnal megvásárolhatják a kiszemelt terméket, így kihasználható az impulzus ereje. A kereskedők ezzel új értékesítési csatornához és a vásárlási szokások megismerésének lehetőségéhez jutnak.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Online fizetés

  A Cellum megoldásával a webshopokban nincs többé szükség hosszú fizetési űrlapok kitöltésére, ami jelentősen javítja a konverziós rátát. A kereskedőknek nem kell kártyaadatokat kezelniük, így mentesülnek a PCI DSS megfelelőség terhe alól. Emellett hűség- és kupon-programjaikat is integrálhatják a rendszerbe.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • MasterPass™ fizetés

  Hozzáférést biztosítunk a MasterCard nemzetközi digitális platformjához, amellyel világszerte több tízezer webáruházban lehet fizetni. A Cellum megoldásával akár már létező alkalmazások is kibővíthetők MasterPass funkcióval. Továbbá hivatalos partnerként a kereskedők bekötését is elvégezzük, amihez egyedülálló szoftveres eszközt (SDK) nyújtunk – segítségével pár hét alatt elvégezhető a teljes folyamat.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Parkolás

  A Cellum megoldásával az autósok SMS-ben vagy mobilalkalmazáson keresztül fizethetik ki a parkolási díjat, miközben a parkolási adatok követhetővé válnak. A Cellum megoldása Magyarországon közel egy évtizede működik, mára az ország teljes területét lefedi.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Egyenlegfeltöltés

  A Cellum Mobile Next lehetővé teszi különböző egyenlegek és kártyák (telefon, taxikártya, stb.) azonnali, egyszerű és biztonságos feltöltését a telefonkészüléken keresztül – nincs szükség készpénzre, netbankra, csekkekre, sorban állásra. A felhasználóknak nyújtott kényelmen kívül ez a megoldás csökkenti a szolgáltatók tranzakciós költségeit, miközben egy új, kihagyhatatlan értékesítési csatornát nyit.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Számlafizetés

  A felhasználók bárhol, bármikor befizethetik a számláikat a rányomtatott QR-kód segítségével. Ezen kívül további előnyöket is élvezhetnek: azonnali visszaigazolást kapnak a tranzakcióról, valamint küldhető a telefonra egyéni értesítés is a közelgő fizetési határidőkről. A szolgáltatók számára ez a megoldás csökkenti a tranzakciós költségeket és a késedelmes befizetések számát.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Autópályadíj

  A Cellum megoldásával az autósok SMS-ben vagy mobilalkalmazáson keresztül vásárolhatnak autópálya-matricát. Elég begépelni a rendszámot, kiválasztani a kívánt e-matrica típusát, és a jóváhagyással kész is a vásárlás.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Helyszíni fizetés

  Az olyan élethelyzetekben, ahol a kártyabirtokos és a kereskedő személyesen jelen van a tranzakciónál (pl. taxi, bolti vásárlás), felmerül a bankkártya fizikai átadásával járó kockázat. A Cellum Mobile Nextre épülő megoldás ezt a lépést szükségtelenné teszi és a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a vevő számára, miközben a kereskedő egy fejlett minőségbiztosítási és adatbányászati eszközhöz jut.
  Bővebb információ
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Pénzküldés

  A Cellum Mobile Next pénzküldési funkciójával akár a bankszámlával nem rendelkező felhasználók is bonyolíthatnak egyszerű, alacsony költségű és biztonságos tranzakciókat közvetlenül egymással.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Adománygyűjtés

  A Cellum QR-kódon alapuló technológiája az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás kisösszegű adományok azonnali küldésére. A felhasználó egyszerűen beszkenneli a QR kódot – ami megjelenhet plakáton, szórólapon, vagy akár egy weboldalon is – és pár érintéssel lezárható a tranzakció.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Tömegközlekedés

  A Cellum technológiájával a tömegközlekedési vállalatok drasztikusan csökkenthetik a menetjegyvásárláshoz szükséges várakozási időt és a készpénzkezelési költséget. Ez a rugalmas és biztonságos megoldás fejlett adatbányászati lehetőséget kínál, és könnyedén integrálható a szolgáltatók már meglévő rendszerébe.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Lottó

  Mobilfizetési megoldásokat kínálunk szerencsejátékkal és fogadásokkal foglalkozó vállalatok számára. A Cellum rendszerét használva a játékosok telefonkészülékükön keresztül vásárolhatnak lottószelvényt, sorsjegyet, vagy köthetnek fogadásokat.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Belépőjegyek

  A Cellum technológiájával a látogatók sorban állás nélkül, okostelefonjukon vásárolhatják meg és mutathatják be belépőjegyeiket koncerteken, sporteseményeken, filmvetítéseken, és egyéb rendezvényeken. Ezáltal az értékesítők spórolhatnak a jegykezelési költségeken, egyúttal hasznos adatokhoz juthatnak vásárlóik szokásairól. A biztonság fokozható a Cellum motionQR technológiájának használatával.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Hűségprogram

  A Cellum Mobile Next zökkenőmentes integrációt kínál különböző hűség- és kuponprogramokkal, valamint saját hűségpont-megoldást is kínál olyan partnerek számára, akiknek még nincs. A felhasználók a mobiltárcájukban gyűjthetik és válthatják be hűségpontjaikat és kuponjaikat, a kereskedőknek pedig nem kell többé költeniük műanyag- vagy papírkártyák előállítására.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Fizetés közösségi hálón

  A Cellum Mobile Next integrálható különböző közösségi platformokkal – akár a Facebookkal, Viberrel, WhatsAppal is – így a felhasználók ugyanúgy küldhetnek pénzt, mint ahogy tartalmat osztanak meg egymással. A tranzakciók összekapcsolhatók a szokásos digitális tartalmakkal, például fényképekkel, videókkal, hangulatjelekkel stb.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • NFC-s fizetés

  Az NFC-technológiát támogató okostelefonok tulajdonosai telefonkészüléküket a bolti terminálhoz érintve, gyorsan és biztonságosan fizethetnek. A Cellum Mobile Next mind a SIM-alapú, mint a HCE-alapú megoldásokat támogatja, azokat további értéknövelt szolgáltatásokkal képes bővíteni.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • Mastercard Send™

  A Cellum mobiltárcái támogatják a Mastercard megoldását, amivel a felhasználók közvetlenül egymásnak küldhetnek pénzt.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

 • SoftPOS

  A SoftPOS megoldással a kereskedők úgy fogadhatnak el érintéses bankkártyás fizetést, hogy ehhez csupán egy sima Androidos okostelefonra van szükségük.
  Lépjen kapcsolatba velünk!

Cellum Mobile Wallet

A Cellum okostelefonon futó mobiltárca-alkalmazást kínál kihelyezett szolgáltatásként bankok, távközlési cégek és nagyméretű kereskedők számára, márkázható (white-label) termékként. A mobiltárca lehetővé teszi partnerünk ügyfelei, vásárlói számára, hogy telefonkészüléküket virtuális pénztárcává változtatva többféle bank- és hűségkártyát tároljanak, azokkal vásároljanak és fizessenek boltokban, az interneten, vagy akár az utcán sétálva.

A Cellum Mobile Wallet magában foglalja a teljes fejlesztést és testreszabást a partnerünk igényei szerint, és számtalan funkciót kínál, így többek között mobilvásárlást, online fizetést, számlafizetést, egyenlegfeltöltést, jegyvásárlást, parkolást, személyazonosítást, pénzküldést, valamint integrációt a MasterCard MasterPass™ hálózatához.

A megoldás a Cellum Mobile Next mobiltranzakciós platformra épül, ami PCI DSS megfelelőségű háttérrendszert kínál és nulla százalékos visszaélési rátával büszkélkedhet.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Cellum Plug&Pay

Egyes partnereink önálló mobiltárca helyett inkább a már meglévő mobilalkalmazásukat bővítenék ki fizetési funkcióval. Számukra ideális megoldás a Cellum Plug&Pay partnerprogramunk. Ennek keretében egy szoftverfejlesztői csomagot (SDK) kínálunk – ezt felhasználva saját alkalmazásuk instant mobilfizetési lehetőséggel bővíthető.

A Cellum Plug&Pay egy kulcsrakész megoldás, akár néhány nap alatt beépíthető a fizetési funkció a már létező applikációba. PCI DSS megfelelőségű háttérrendszerünk és szabadalmaztatott kártyatárolási megoldásunk a szolgáltatás szerves részét képezi.

Partnereink választhatnak az általunk kínált kártyaelfogadók közül, vagy hozhatják saját elfogadójukat. Az SDK-nkat használó alkalmazások a választott elfogadó által támogatott bármelyik pénznemmel működnek.

Bővebb információ Lépjen kapcsolatba velünk!
 • GYIK

  Ön számára még új a mobilfizetés? Nem igazodik el a szakszavak tengerében? Érdekli ez az iparág? Olvassa el rövid bevezetőnket a mobilfizetés világába!

  tovább
 • Letöltések

  A Cellum által fejlesztett különböző végfelhasználói alkalmazások letölthetők az összes piacvezető online app-áruházból.

  tovább
 • Biztonság

  A Cellum megoldásai – mindamellett, hogy teljes mértékben megfelelnek a PCI DSS biztonsági standardnak – rendkívül szigorú biztonsági előírást követnek, hogy minden általunk kezelt tranzakció tökéletesen biztonságos legyen partnereink és ügyfeleink számára.

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.