QCard: kézi beolvasás

A QCarddal gyorsan, kényelmesen és biztonságosan fizethetünk a kasszánál. Ebben a használati esetben a pénztáros beszkenneli a felhasználó QCardját, ami elindítja a fizetést.

QCard: automatikus fizetés

A QCarddal gyorsan, kényelmesen és biztonságosan fizethetünk a kasszánál. Ebben a használati esetben a felhasználó még a kassza előtt beszkennel egy QR-kódot, amivel bejelentkezik a bolt rendszerébe. A pénztáros a pénztárgépen elindítja a fizetést, a felhasználónak nincs több teendője.

Felhőalapú mobiltárca és BLE: fizetés étteremben

A Cellum mobiltárca-technológiája lehetővé teszi Bluetooth Low Energy (BLE) jeladók integrációját, minden korábbinál gyorsabb és kényelmesebb használatot kínálva. Nézze meg, hogyan lehet a megoldás segítségével kiegyenlíteni az éttermi számlát. Külön köszönet a Fruccola Juice Barnak.

Felhőalapú mobiltárca és BLE: fizetés taxiban

A Cellum mobiltárca-technológiája lehetővé teszi Bluetooth Low Energy (BLE) jeladók integrációját, minden korábbinál gyorsabb és kényelmesebb használatot kínálva. Nézze meg, hogyan lehet a megoldás segítségével fizetni egy taxiban.

Felhőalapú mobiltárca és BLE: fizetés benzinkútnál

A Cellum mobiltárca-technológiája lehetővé teszi Bluetooth Low Energy (BLE) jeladók integrációját, minden korábbinál gyorsabb és kényelmesebb használatot kínálva. Nézze meg, hogyan lehet a megoldást benzinkutakon használni.

Mivel foglalkozik a Cellum


Sokoldalú, megbízható és rugalmas partnert keres mobiltelefonos fizetési és kereskedelmi megoldásokhoz? Tudja meg, hogy miért a Cellum a legjobb választás ön számára!

Az iparág sikerének nyitja

Mik a fő kihívások, amiket az iparágnak le kell küzdenie? Tudja meg, hogy a Cellum vezetősége szerint hogyan lehet sikerre vinni a mobilfizetést!

A biztonság az első

A Cellum vezetősége elmondja, miért a biztonság az első számú kérdés a cég számára - és hogy miért az az ön számára is.

Mobilfizetési trendek 2014-ben

A Cellum vezetősége megosztja meglátásait a mobilfizetési szektor fő trendjeiről, ígéretes új technológiákról és a kiemelkedő növekedést ígérő területekről.

A Cellum bemutatkozik

Ismerje meg a Cellumot és tudja meg, mitől emelkedik ki a mobilfizetési piac szereplői közül!

A Cellum fejlesztette ki az első MasterPass™-hoz integrált mobiltárcát Európában

A Barcelonában 2014-ben is megrendezésre kerülő Mobile World Congress konferencián mutatták be először az OTPayt, Európa első MasterPass™-integrált mobiltárcáját, amit a Cellum fejlesztett ki.

MotionQR – A mozgó QR-kód


A Cellum új adattárolási módszert fejlesztett ki: közlekedési jegyek, koncertbelépők, igazolványok, személyre szóló kuponok kerülhetnek át teljes biztonsággal az okostelefonokra.

A Cellum mobiltárcája – Árurendelés mobilról

A Cellum által fejlesztett mobilalkalmazás segítségével közvetlenül a telefonkészülékén vásárolhat és fizethet ki árukat, ráadásul hosszú űrlapok kitöltése nélkül. Intézze a bevásárlást otthonában ülve!

A Cellum mobiltárcája – Mozijegy vásárlása

Ez a videó bemutatja a Cellum egyedülálló megoldását belépőjegyek vásárlására, amihez csupán egy QR-kódot kell beolvasni az alkalmazáson keresztül. Gyorsan, kényelmesen, egyszerűen – sorban állás nélkül.

 • Videók

  Tekintse meg a Cellum megoldásait működés közben!

  tovább
 • Termékek

  A legfőbb termékünk, a Cellum Mobile Next egy komplett távoli mobilfizetési rendszer, ami bármilyen regisztrált fizetőeszközről képes tranzakciókat bonyolítani, bármilyen típusú telefonkészülékkel működik, és különböző használati eseteknek széles és egyre növekvő körét fedi le.

  tovább
 • Letöltések

  A Cellum által fejlesztett különböző végfelhasználói alkalmazások letölthetők az összes piacvezető online app-áruházból.

  tovább


Bezárás
Close

Tiszteletben tartjuk adatvédelmi jogait, a fenti adatokat kizárólag a megkeresése kezeléséhez használjuk. Részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.